top of page

Voorpremière De Surprise

De langverwachte film De Surprise draaide officieel 21 mei in de bioscoop. Als echte filmfanaten konden we niet wachten en hebben we kaartjes besteld voor de voorpremière. Deze vond een dag voor hij uitkwam in de bioscopen plaats.

Ik had al een paar keer de trailer bekeken, maar blijkbaar was die anders binnengekomen dan waar de film echt over ging. Het is eigenlijk een hele mooie, grappige en liefdevolle film met meesterlijk acteerwerk.

De film gaat over een man (gespeeld door Jeroen van Koningsbrugge) die zijn leven niet meer ziet zitten. Zelf kiest hij ervoor om dood te willen gaan. Hij komt terecht bij een bedrijf die ervoor gaat zorgen dat hij op een natuurlijke manier komt te overlijden. Er komt een vrouw in zijn leven (gespeeld door Georgina Verbaan) die hem onbewust op andere gedachten brengt. Ze worden verliefd.

Het is een film die ik zeker mensen aanraad. Ze belichte de dood op een mooie, maar andere wijze. Het rare is dat je de hele film naar een moment toe leeft, maar het toch anders loopt dan verwacht. Zoals al eerder benoemt heb ik zelden zon goed acteerwerk gezien. Het hele plaatje klopte.


bottom of page