top of page

Years & Years


Years & Years is een band uit Engeland. Het waren 3 huisgenootjes van elkaar en toen ze de zanger hoorde zingen onder de douche zijn ze een band begonnen. Eindelijk kwamen ze 29 april naar

Amsterdam. Daar moest ik, samen met mijn huisgenootje bij zijn.

Na heel veel gestress kwamen we via Ticketswap aan twee tickets. Een toch nog redelijk onverwachte avond liep uit tot een topavond. Ik heb genoten van hun optreden. Het was de eerste keer voor ze in Nederland, en ze genoten er zichtbaar van. De zanger bewoog zo ontzettend leuk dat iedereen in de sfeer kwam. Het was geestig om te zien hoe de artiesten er ook zichtbaar van genoten.

Er was een overschot aan gillende meisjes. Dat begon al voordat het optreden startte. Wij dachten slim te zijn en op tijd te vertrekken naar Paradiso. Toen we om half 7 aankwamen stond er al een ontzettend lange rij. Na twee uur in de rij te staan waren we eindelijk binnen. We waren moe van het shoppen dus we liepen naar boven, waar we konden zitten.

Ik was nog nooit naar Paradiso gegaan, maar wat een ontzettend leuk zaaltje. Boven, waar wij zaten, kon je alles ontzettend goed zien. Ook al zat je, je had toch de mogelijkheid om te dansen. Dat hebben we zeker gedaan!


bottom of page